Hemtenta....

Så roligt kommer jag att ha det i en vecka. Så nu blir det att plugga! Idag har jag varit i skolan på förmiddagen och sen bar det av hem igen. Nu sitter jag och väntar på att min kära sambo ska komma hem så vi kan äta kvällsmat. Jag börjar att bli hungrig.
 
Nedan får ni en bild från instagram fotad med mobilen i morse.
 

Val av plats!

Våran kära lilla kisse har valt en fin plats där han kan kika på fåglarna.
Han sitter i enen och kikar på fåglarna, ännu har han inte fångat någon.
Tyvärr mörkret påväg därför blev bilderna inte bättre.
 
 
 
 

 

Herkules!

Här kommer lite bilder på våran söta kisse Herkules.
Bilderna är fotade idag.
 
 
 
 
 
 

Underbar dag!

Vilket underbart väder vi fick nu på eftermiddagen, solen skiner och det är härligt ute!
 
 
 
 

Sällskap!

Herkules vill ha sällskap, han har varit ute massor idag och när jag tog in honom så ville han vara precis där jag är. Så när jag satte mig i soffan för att plugga lite så hängde han med. Så i denna stund ligger han och sover på mina böcker, sötnosen!
 
 
 
 

Mobilblogg!

Just nu pluggar jag, regnet öser ner ute. Men brasan är tänd så här inne är det varmt och mysigt!



Godmorgon!

Idag är det storm och regn ute, jag vill bara ligga kvar i sängen. Än så länge så gör jag det men snart ska jag gå upp och äta frukost och tända en brasa. Idag blir det att plugga inför tentan som är på onsdag och sen så ska jag till vårdcentralen. Ska ta prover och se så att UVI är bort samt se så att njurarna mår bra. (Med tanke på att jag fick njursten). Jag är ju tyvärr väldigt rädd för stick och sånt, men men vi får hoppas att den som sticker är duktig. Tyvärr är inte alla det och då spänner jag mig ännu mer vilket bidrar till att det blir ännu svårare att sticka. Jag är redan svårstucken från början.
 
Men men ska inte vara där än, nu frukost!
 

Inte bara vi som ska ha mat!

Idag har jag ordnat mat till fåglarna och jag kan lova er att det var verkligen uppskattat!
Så nu får vi se hur många olika fågelarter vi kommer att se, tre olika har jag sett idag ialla fall.
 
Det börjar verkligen att bli kallt ute just nu, frosten har även legat kvar på vissa ställen hela dagen.
 
 
 
 

Frost!

I natt var det kallt men vilket underbart väder ändå, solen skiner och det är så vackert.
 
 
 
 
 
 

En sväng till Åmål!

Igår var vi en sväng i Åmål och hälsade på Folke. Det var en mycket trevlig dag med god mat och fika. Vädret var underbart så vi tog även en promenad. Vi åkte även till kyrkogården, till minneslunden där pappa ligger. Tände lite ljus och lämnade blommor.
 
Bilderna är tagna med mobilen, därför är det dålig kvalitet på dem.
 
 
 
 
 
 
 

Mobilblogg!

Godmorgon, då var det söndag. Stoffes morfar kommer förbi idag, så de ska fixa lite. Själv ska jag nog plugga lite. Ska även berätta om dagen igår!

Nu blir de frukost först!


Godmorgon!

Då var det lördag och helg, så skönt! Stoffe sover än men jag är vaken, vakande runt halv åtta idag. Har precis tänt en brasa, så idag blir det frukost framför den. Det är så mysigt! Ser att det har varit kallt här i natt, tror vi hade cirka minus fyra grader.
 
Idag ska vi åka till Åmål eftersom Folke fyller år i morgon. Vi ska åka efter lunch så det är ett tag kvar, men det är skönt för då hinner jag fixa lite här hemma först. Min syster och hennes kille ska också med så det ska bli trevligt.
 
Våran katt Herkules är helt galen just nu, han busar som bara den men ut de vill han inte än!
 

Kväll!

Jag och Stoffe har precis sett klart första filmen för ikväll och det blev En plats i solen. Den var helt okej, spännande och så. Idag har jag varit hos min syster och även hos morfar. Idag åt vi mycket gott fika och jag kan lova att bakelserna är galet goda!
 
Nej, nu ska vi se nästa film!
Ha en trevlig kväll!
 
Idag blir det endast bilder från instagram (fotade med mobilen).
 
 
 
 

Kimmy!

Här kommer det några fler bilder på min lillebror Kimmy!
 
 
 
 
 
 
 
 

Besök!

Mamma, Rebecca och Maria kom hit förut, så vi fikade lite. Det är alltid trevligt när familjen kommer på besök. Just nu sitter jag och kollar på 112 på liv och död. Väntar också på Stoffe som är påväg hem från Göteborg, tror nog att han är hemma om en timme. Ska bli skönt att få träffa honon en sväng, har längtat!
 
Annars så har det gått lite bättre med mig idag och det är skönt! Axel gör ont men jag har ialla fall inte kännt av njurstenen idag.
 

Kimmy!

Fotade min bror en liten sväng idag, nedan får ni se en bild!
 
 
 
 

Kalas!

Igår var vi på kalas på Hammarö. det var Stoffes mamma som fyllde år igår. Vi fick massa god mat och tårta. Det var mycket trevlig.
 
Nedan får ni även några bilder på deras kisse Cesar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ego!

Här kommer det två till bilder ifrån plåtningen med Rebecca!
Som sagt eftersom jag är sjuk så får ni se lite modellbilder istället!
 
 
 
 

Godmorgon!

Sov väldigt orolig i natt, vet inte alls varför men men så är det. Idag ska jag till sjukgymnasten klockan åtta, så det är därför jag är uppe nu. Sen så ska jag handla lite mat och sedan blir det hem och vila. Har fått order från läkaren att jag måste ta det lugnt och vila.
 
Nedan får ni en bild från i helgen, 83år är han som rider! Det är inte illa och världens snällaste häst.
 

Mobilblogg!

Nu har jag ork och tid att skriva lite. Det blev akuten idag, mådde inte alls bra och fick mer och mer ont i ryggen samt feber. UVI fick jag reda på i söndags fick antibiotika och hoppades de skulle hjälpa. Nej de gjorde det inte utan jag fick andra symtom. Så nu har jag även fått njursten. Aj, vill jag lova er! Men men nu kan de bara bli bättre! (Hoppas jag). Det var min dag! Nu ska jag försöka få i mig lite mat, har hunnit vila en timme också.

Hörs senare!


Ego!

Här kommer det tre bilder som Rebecca Hansson har fotat!
De togs när vi hade våran "City-fotografering"
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Godmorgon på er! Idag ska jag hem till min syster, det ska bli skönt. Kameran följer med så får vi se om det blir några bilder. Folke ska även komma dit idag så det ska bli jätte roligt.
 
Igår såg vi Johan Falk filmen ni ser nedan, den var riktigt bra! Se den om ni inte har gjort det.
 
Ha en bra dag!
 

Godkväll!

Har inte blivit något bloggande idag då jag inte har mått så bra. Var in till Gripen förut idag och tog lite prover, nu blir det antibiotika ett tag sen hoppas jag verkligen att det inte blir något mer. Så idag har vi tagit de lugnt och kikat på film samt Solsidan.
 
I morgon tar jag mig en tur till min syster, det ska bli skönt.
 
Ha en bra kväll!
 
Längtar tillbaka till Grekland!
 

Mobilblogg!

Idag har jag shoppat, hittade faktiskt ganska mycket roligt! Men de regnar fortfarande jätte mycket.


Mobilblogg!

Godmorgon på er! Idag sov jag fram till klockan åtta, de var skönt! Regnet öser ner utanför vårt fönster, så tråkigt! Men vi ska in till stan en sväng. Börja shoppa lite julklappar! Har ni börjat? Ska även köpa en födelsedagspresent.

Funderar på att göra håret mörkare nu, bara lite. Typ som på bilden nedan.


Fredagsmys!

Nu har vi precis käkat tacos här hemma, det var jätte gott! Ikväll blir det film och mys, får se vad det blir för någon film idag. Jag har haft en jätte mysig dag med min syster idag, vi har käkat lunch och fikat. Det är så skönt att umgås med sin syster, tycker jag.
I morgon ska vi in till stan en sväng, jag har faktiskt börjat att handla lite julklappar. Jag tycker det är så skönt att vara ute i tid. Det blir så mycket folk annars och sen så är det skönt att dela upp det lite.
 
Nej, nu väntar min sambo på mig!
 
Nedan får ni en söt bild på min systers söta Cleo!
 

Mobilblogg!

Godmorgon på er! Min dator vill inte riktigt vara med idag, interner fungerar inte just nu. Så då är de bra med mobilen! Idag ska jag till sjukgymnasten och sen ska jag träffa min syster. Så de blir mysigt (att träffa min syster alltså, inte sjukgymnasten.) Men vi hörs senare!


Ego!

Här får ni någon mer bild från plåtningen med Rebecca!
Fotograf: Rebecca Hansson
 
 
 
 

Lite fler höstbilder!

Här får ni några fler höstbilder på Akilles och Azlan!
 
 
 

Godmorgon!

Äntligen är det torsdag och snart helg! Idag är det skola som gäller, ska vara där mellan tio och tre. Så idag är det mer en heldag än vad vi brukar ha. Har sett att det har besökarna har ökat rejält, hoppas ni gillar det ni läser! Jätte roligt tycker jag. Så är det något ni undrar över så är det bara att fråga.
 
Eftersom jag inte kommer att vara hemma underdagen, så försöker jag tidsinställa några inlägg. Det är verkligen smidigt, sen tycker jag också det är smart att kunna svara på kommentarer direkt.
 
Nedan får ni en bild på en söt liten kossa som var i en hage vid min syster.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nytt!

Jag var verkligen i behov av en ny puderborste, först tänkte jag beställa men sen gick jag in på Make Up Store och köpte en där. Jag har inte hunnit testa den än men jag hoppas och tror att den blir kanon bra!
 
Tror den kostade 235;-
 
 
 
 
 

Klätterapan!

Herkules älskar att vara ute, springa och sen klättra fort upp i träden.
Så här får ni lite bilder på våran vilda katt.
 
 
 

Godmorgon!

Idag är jag ledig och det är så skönt, hade kanske tänkt att sova lite längre men just nu är jag pigg så. Det är ändå skönt att få ligga kvar i sängen utan att känna stress över att man ska iväg. Min dag kommer nog bestå av plugg och sen ska jag försöka tvätta lite. Är ju som sagt lite begränsad när det gäller högern men lite små saker kan jag allt göra.
 
Det tråkiga som har hänt nu efter operationen är att min axel troligen har låst sig, jag kan inte lägga ner den eller flytta den bakåt. Ringde och frågade sjukgymnasten igår om den kan låsa sig och svaret var ja. Så det känns inte alls bra, men vi avvaktar tills fredag eftersom jag ska dit då.
 
Nedan får ni en bild på våran söta vovve!
 

Dagens!

Här får ni en liten del av vad jag hade på mig idag. Koftor är det enda jag får på mig fortfarande.
Kofta från RuteStore, leggings från Cubus.
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Då var det tisdag och jag är redo för skolan, ska åka vid halv åtta och sen slutar jag vid tolv. Efter det så ska jag och Sandra käka lunch och sen bär det av hem. I morgon blir det att plugga hemma och fixa lite. I natt sov jag i alla fall lite bättre, vaknade dock en gång men kunde somna om, så det var skönt. Igår tog jag bort plåstren på axeln och kikade hur det ser ut. Det är sjukt hur duktiga läkarna är, det är så små hål. Vilket jag tycker är jätte skönt! Men det är fortfarande svullet så det är lite svårt att se hur det kommer att se ut sedan.
 
Nej, nu ska jag fixa det sista!
Hörs senare idag!
 
 

Rosor!

Dessa underbara rosor fick jag på våran treårsdag! Jag älskar verkligen rosor, de är så vackar samt att de luktar ljuvligt. Fick även en resa till stockholm en helg samt en middag på Via Appia. Det var en helt perfekt kväll med min älskade sambo. ♥
 
 
 
 

Hemma!

Har kommit hem för en stund sedan, har även hunnit käka lite mat. Så nu ska jag sätta mig och plugga en sväng, så jag är lite förberedd tills i morgon.
 
Jag och Stoffe planerar också renoveringen som vi ska göra i vardagsrummet, det är så roligt när det blir skillnad! Vi har bestämt golv, färg och allt annat. Nu skulle vi även beställa en dörr in till toaletten men tyvärr fanns den inte inne för tillfället. Dock skulle den troligen komma in om två veckor, så jag får ringa och kolla det då.
 

Godmorgon!

Oj, idag är det en trött Angelina som skriver här. Vakande första gången klockan fyra och lyckades precis somna om runt fem halv sex och sen så skulle jag upp vid halv sju. Så idag kommer jag att vara trött  men men det funkar det med. Ska åka till skolan vid halv åtta och sen slutar jag klockan tolv. Det ska bli skönt med en halvdag.
 
Igår kikade vi på Solsidan och det är så bra! Jag längtar redan tills på söndag.
 
Vad har ni för planer idag då?
 
Foto: Rebecca Hansson
 

Full fart!

Idag har dagen gått fort, vi har fixat lite hemma och sen åkte vi till mamma. Där fick vi lunch och nybakta kanelbullar, det var mumsigt! Sen åkte vi till sjukhuset och hälsade på M, han var piggare idag och det var skönt att se.
 
Nu har vi precis landat i soffan, blir nog en smörgås och lite nyponsoppa, det är så gott!
Sen klockan åtta blir det Solsidan, det ska väl ni med se? Jag tycker att det är så bra.
 
Ha en trevlig kväll!
 
 
 

Mobilblogg!

Nybakade bullar hos mamma!


Mobilblogg!

Godmorgon på er! Vaknade för en stund sedan, idag vaknade jag först halv sju men lyckades att somna om till halv nio. Så det var skönt!

Idag ska vi in till stan en sväng, sen ska vi vidare mot mamma. Tror det blir lunch där också.


"Misslyckade" bilder!

Så här kan det se ut när man ska fota Herkules, han är inte still många sekunder och det gäller att vara snabb. Så nedan får ni se några av de "misslyckade" bilderna.
 
 
 
 
 
 
 

Mobilblogg!

Godmorgon, inte för att vi vaknade nu men har inte haft datorn eller mobilen på. I natt var det inte alla lika kallt. Herkules är så glad över att få gå ut igen. Och vi märker redan att han är "mindre" hankatt, det måste också vara skönt för honom.

Jag bara måste visa er denna söta bild på mammas vovve Bobbo!




Herkules!

Här kommer en bild från idag, Herkules bland höstlöven. Kan ju tillägga att det var inte lätt att få denna söta kisse att sitta still. Jag ska allt visa er hur det ofta blir.
 

Ego!

Här kommer en till bild som Rebecca Hansson har fotat!
 
 
 

Besök!

Äntligen är det fredag! Det känns helt underbart att få vara ledig samt att inte behöva plugga.
Idag har jag Rebecca här på besök, det är alltid lika trevligt!
Vi ska fixa lite här hemma och sen får vi se om vi kasnke ska baka lite.
Rebecca fick också en ny tröja idag som ni ser på bilderna.
 
 

Mobilblogg!

Brr, idag har vi kallt här hemma! Ligger nog kvar i sängen en stund till.


Wilhelm!

Älskade lilla Wilhelm ♥.
Mosters lilla kille, det gör så ont...
 
 
 
 
 
 
 

Kärlek!

Idag har jag och min underbar sambo varit tillsammans i tre år ♥.
Tre underbara år ♥
 
Jag älskar dig av hela mitt hjärta ♥
 
 
 
 
Sista bilden är fotad av Rebecca Hansson
 
 

Godmorgon!

Då var det onsdag idag och jag har faktiskt varit vaken ett tag, tänt i brasan och sen var Stoffe ute med Akilles. Nu ligger jag i sängen igen, det är varmt och skönt. Mina planer idag är att plugga och sen ska jag träffa Rebecca en sväng, vi ska fota lite idag, Så det ska blir roligt med lite fler höstbilder, Akilles ska med också.
 
I morgon ska jag till skolan, då är det seminarium som väntar på morgonen sen efter det tar jag helg. Så det har varit en ganska skön vecka.
 
Foto: Rebecca Hansson
 
 
 
 
 

Akilles!

Här kommer två höstbilder på våran söta Akilles!
 
 

Skönt!

Efter mycket krångel och smärta så sitter nu armen i en kofta! Det känns skönt, har inte haft den i en kofta på två veckor. Det var mycket lättar när koftan har knappar, testade en annan först och de gick inte.
 
Så nu kan jag åka till stan utan att frysa för mycket, jacka får jag tyvärr inte på mig men men ett stort steg med koftan! Så tummen upp för koftor!
 
 

Godmorgon!

Då var det tisdag och jag ska plugga, in till sjukgymnasten och träffa mamma. Idag kommer jag träffa sjukgymnasten för första gången efter opertionen. Det gäller att försöka behålla muskulaturen i armen utan att röra axel, spännande det där. Jag försöker att dra ner på medicinerna och det känns vill jag lova, men det är bara att bita ihop, Vi får se vad de tycker idag.
 
Jag och mamma ska äta lunch sen, kanske min syster med så det ska bli trevligt.  Jag kommer också lägga upp lite fler höstbilder men denna gången blir det på Akilles.
 
Nedan får ni en bild på söta tant Candy!
 
 
 

Azlan bland höstlöven!

Här kommer det lite höstbilder som vi tog på min systers vovve Azlan igår.
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Då var det måndag igen, jag sitter redan och pluggar. Jag tycker det är skönt att få gjort så mycket som möjligt på morgonen, då har man mer kvar av dagen. Sedan ska jag också in till sjukhuset sen klockan tre, det är axel-kontroll igen. I natt har jag verkligen haft ont, det drar och värker. Hoppas verkligen att det kommer ge sig annars vet jag inte vad jag gör.
 
Igår hade jag en jätte trevlig dag hos min syster, vi fick god mat och hade mycket trevligt sällskap. Vi fotade hundarna, myste med hästarna och åkte ut till Wilhelm ♥. Ska visa lite bilder men tänker lägga upp de i olika inlägg, blir bara för mycket annars.
 
Nedan får ni en söt bild på Akilles och Azlan, min vovve och min systers vovve. ♥
 

Härlig kväll!

Tog några bilder igår, det var en riktigt härlig kväll!
 
 

Godmorgon!

Då var det söndag och jag tror att det kommer bli fint väder idag också. Jag har precis lagt en liten beställning på Rutstore, de har 20 % på allt fram tills ikväll. Så det gäller att passa på!
 
Idag ska vi hem till min syster, ska ta med kameran och se om vi kanske ska fota lite.
Sen ikväll blir det Solsidan! Det har premiär ikväll klockan 20.00.
Ska ni se det? Jag ska verkligen kika på det, längtar!
 

Underbara höst!

Vilken härlig dag vi har haft dag, solen har skinit hela dagen! Dessa underbara höstdagar är verkligen så härliga. Nu vill jag inte ha mer regn, det skulle vara så härligt att bara få njuta som vi har gjort idag.
 
 
 
 
 
 
 

Akilles!

Finaste lilla vovven!
 
 
 

Godmorgon!

Har varit ute med vovven, käkat frukost och fixat lite så nu ska jag sätta mig ner och plugga en sväng. Ska läsa en avhandling på cirka hundra sidor och sen svara på lite frågor. Men men det är bara att sätta fart.
 
I natt hade vi frost, det var cirka två grader kallt så det kändes när jag och Akilles var ute på morgon promenaden.
Stoffes morfar är här och de ska greja lite med huset, alltid snällt att få hjälp.
Min axel gör ont idag, det lixom drar i såren och värker men men hoppas det ger sig snart. Jag ska tillbaka till Gripen på måndag och då ska stygnen troligen tas, allt beror på hur det har läkt under helgen.
 
Nedan får ni en härlig bild som jag tog i morse med Iphonen.
 

Ett rosa paket!

Igår när jag hämtade posten så fanns det ett rosa paket och det var tidningen Shoot som hade kommit.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Mobilblogg!

Godmorgon! Ligger i sängen fortfarande, har tagit medicinerna så måste ta det lugnt. Idag gör det ont, ska in och fixa bandaget sen. Herkules är galen, han vill ut hela tiden men det får han inte just nu på grund av infektionsrisk. En vecka ska han vara inne. Det kommer bli spännande.


Mobilblogg!

Köpte med fika till mamma. Kanelbullens dag!


Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan, Herkules är inte allls glad för han vill ha mat. Men det får han inte eftersom vi snart ska åka iväg till veterinären. Det är ju även kanelbullens dag idag, så då måste vi självklart käka lite bullar. Jag hade gärna bakat själv men tyvärr håller inte min nyopererade axel för det. Så det blir att hitta någor bra bageri.
 
Idag kommer även Soffe hem, det ska bli skönt!
Nej, nu ska jag väcka Rebecca!
 

Godnatt!

Nu ligger jag och vovven i sängen, i morgon kommer Stoffe hem! Vi längtar.
 
Godnatt från oss!
 

Rebecca på besök!

Ikväll har jag inte varit ensam, Rebecca ska sova över här idag.
Vi har käkat och sen suttit vid datorn en sväng.
 
I morgon ska Herkules kastreras, så då blir det att åka in till stan med honom. Får hoppas att det går bra med lilla kissen bara och att han inte blir dålig.
 
 
 

Mobilblogg!

Shoppade lite, visar vad jag köpte om en stund.


Mobilblogg!

Sitter på bussen nu efter en mycket trevlig stund med Emily och Edvin! Vi var och käkade sen promenerade vi runt. Så härligt!

Det känns verkligen konstigt att åka buss men det är även skönt att slippa köra. Ikväll kommer Rebecca, hon ska sova hos oss i natt.


Tisdag!

Idag har jag varit i skolan, det var första dagen sedan operationen. Det gick faktiskt bra men jag känner mig väldig trött och seg. Idag hade vi seminarium och vi blev godkända vilket känns skönt.
Jag har precis käkat kvällsmat och nu sitter jag i soffan, har även tänt en brasa så det är mysigt.
 
I morgon ska jag till skolan igen, men det är bara fram till klockan tolv sen blir det lunch med Emily och Edvin!
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag!

Då var det en ny vecka, har precis lagt mig i sängen och ska läsa lite.
Ute regnar det massor och det har verkligen blivit höst.
Stoffe är i Göteborg fram tills på torsdag så honom saknar jag massor!
 
I morgon ska jag till skolan en sväng och jag ska åka buss! Nu får vi se hur detta kommer att gå, jag kör som sagt hellre själv men i dagsläget så fungerar inte det med min axel.
 
 

RSS 2.0