God morgon!

Då har man sovit några timmar och nu ska jag ta en varm och skön dusch sen ska mamma köra i väg mig till sjukhuset. Idag känner jag mig helt orkeslös men det beror nog på att jag inte fått någon mat på en hel dag. Börjar även bli lite smått nervös inför operationen idag men vi får hoppas att allt går bra!

Önska mig lycka till idag och vi hoppas att jag inte får hur många sprutor som helst ;)


Hungrig!

Åhh mat vill jag ha nu! Det skulle vara så gott med nästan vad som helst. Men får allt ta och vänta tills i morgon eftermiddag då ska jag och mamma äta massa god mat! Och jag ska även köpa mig jordgubbar och godis! Haha!

Annars har dagen varit bra och jag ska snart berätta mer om min och Emilys lördagskväll. Haha det var ialla fall något som gick till historia!

Synd om mig idag...

Idag får jag faktiskt tycka synd om mig själv, får inte äta något på hela dagen och här sitter jag och är jätte hungrig! Vill ha massa god mat nuuu!!
Varför jag inte får äta något idag är för att jag ska in på en magoperation i morgon så då måste det vara tomt. Min lilla stackars mage ligger här och kurrar....

Så just nu ligger jag här med datorn och kollar massa bloggar sen har jag även en hög med tidningar med mig!

God morgon!

Idag är det nog bara jag som jobbar men men så är det! Allt bra med er då? Som sagt så ska jag jobba idag och sen blir det hem och däcka på soffan haha eller just det soffan har inte komit än ;) Så det blir att däcka i sängen och sen upp och jobba i morgon igen och sen till Karlstad!

Vad ska ni hitta på idag då?

Nu åker jag!

Och kommer komma hem ganska sent men vi hörs senare!
 Ta hand om er!



Akilles!

God morgon!

Idag är det onsdag och det är jobb som vanligt! För många är det väl sista arbetsdagen idag men inte för mig, jag ska jobba hela veckan! Så här är det fullt upp hela veckan!
När jag vaknade i morse så kände jag mig jätte yr, får hoppas detta går över tills jag börjar jobba. Har ju lågtblodtryck så det är nog det som spökar.

Igår var jag i underbara Norrköping igen och det är verkligen hopplöst att hitta där inne! Bara vägbyggen, enkelriktat och inga skyltar! Så underbart roligt!
Idag hoppas vi att jag hittar men det vet jag att jag gör så!



Jag!

Tävla och vinn!



Min Akilles vill vinna ett fint halsband hos Caroline!

Du har nu alltså chansen att vinna ett valfritt halsband till din hund från Small To Big. Det finns halsband till både små och stora hundar. Utbudet är stort och det finns något för alla smaker. Från extra mycket bling bling- till snygga textilhalsband. Vad du än föredrar!

FÖR ATT DELTA: Gå in på Carolines blogg och läs mer!.

Jag är med och tävlar hos Caroline, var med ni med!

God morgon!

Är ni vakna än då? Det är ialla fall jag, ska ju som sagt jobba idag och det kommer att bli tre jobbiga men roliga dagar. Ska även visa er min nya tillökning i garderoben! Det är alltid lika roligt!
Verkar inte som att det är någon sol ute idag heller men vi får hoppas det blir lite bättre i slutet av veckan!

Så nu blir det frukost och sen en promenad med Akilles!


Hemma igen!

Nu är jag hur trött som helst, kommer verkligen att somna så fort jag lämnar datorn. Men men det är så när man jobbar mycket. Idag är det en vecka kvar tills min operation... Så nu var jag tydligen tvungen att vara nog med vad jag käkade. Så det är väl bara att följa listan. Hur kul låter inte det?
Idag kom Emily hem från London, det var skönt att få prata med henne idag!

Och usch vad det regnade ute idag....

Nu ska jag krypa ner under mitt täcke, hörs i morgon!



Bild från Google!

Go kväll!

Har varit lite dåligt med uppdateringar denna helgen men jag har haft fullt upp med jobb och allt annat. Just nu är jag hos mamma och jag ska faktiskt sova här i natt! Allt mysigt att hälsa på mamma och familjen! I morgon blir det jobb och det blir det även resten utav veckan.

Så nu ska jag sova hörs i morgon! God natt!


God morgon!

Har ni sovit bra? Jag tror att jag har gjort det, känner mig ialla fall lite utvilad. Idag blir det jobb som vanligt, fast idag jobbar jag mellan elva och fem. Sen så blir det hem och ta det lungt!

Igår blev det grillning och tvspel!

Nu drar jag till jobbet!

Så ni får ha en helt underbar dag!



Sola! 

Min älskling!

Är min underbara chihuahua kille Akilles!









Han är helt underbar!


Solen skiner!

Allt gick bra hos läkaren skulle bara ta lite prover, blodtryck och sånt idag så det var inte så avancerat. Nu har jag precis fixat i ordning mig och ska snart gå ut och gå en skön promenad med Akilles, sen blir det att åka och jobba!

Idag har vi helt underbart väder ute! Har ni med det?



Dagens!



God morgon!

Nu är jag vaken och ska snart gå ut på en morgon promeand med Akilles. Sen ska jag vara hos läkaren klockan åtta och sen börjar jag jobba vid klockan elva idag. Så det är fullt upp som vanligt.

Pratade även med Emily ganska nyligen, hon och Bittan ska åka till London idag. - Ha en underbar resa gumman! Kommer sakna dig även om det bara är några dagar!


Och pizzan jag år igår var grymt god kan jag lova er!

Hemma!

Nu har jag varit ute med Akilles och vi tog en långpromenad och nu ska jag och Tom, Rickard och Johan åka och käka pizza! Mums vad gott jag är super hungrig! Fast jag tror att det blir en kycklingrulle för min del!
Har haft en helt underbar dag på jobbet idag, dagen gick jätte fort och jag jobbade med massa underbara människor! Så skulle det vara varje dag!



Nöjd Angelina ;)



Hade rakt hår idag!

Vad har ni haft för er idag då?

Nu åker jag och jobbar!

Ni får ha en helt underbar dag!



Just nu!

Ge mig!

Denna underbara söta klänning från Style by stars vill jag ha!



Pris 399;-


Just nu!

Just nu efter min morgon promenad!



Osminkad!

God morgon!

Blev så sent igår så det var bara att äta och sen hoppa i säng, men idag ska jag jobba mellan elva och sju så då kommer det bli bättre uppdateringar idag!
Igår var jag ialla fall i Norrköping och usch vilken jobbig stad och köra i, kan ju lova er att jag körde fel ett antal gånger men tillslut så hittade jag rätt! Och vägen dit var bara skog skog och åter skog. Så det var mycket djur man fick se igår.

Som sagt idag blir det jobb sen ska jag kanske ut och springa i kväll det beror lite på hur vädret är men annars får det väl bli en långpromenad.


Nu åker jag!

Nu ska jag åka och jobba! Ni får ha en helt underbar dag så höras vi senare i kväll!

Förresten, tills jag kommer hem kan ni väl berätta något roligt som hänt idag eller händer i veckan?

 

Från modevisningen på UNO!

Bellme!

Idag på Bellme säljer de "Paris Hilton Can Can" till ett mycket bra pris på 169;-. Så det är bara att klicka här så kommer ni till Bellme och kan läsa mer om den!



"Paris Hilton Can Can"

God morgon!

Nu har jag varit vaken en stund har ialla fall varit ute med Akilles. Bilen gick allt bra att besikta igår, så då var jag nöjd. Och det gick bra att jobba med. Idag blir det jobb för hela slanten kommer bli borta hela dagen men men så är det ibland. Annars händer det inte så mycket just idag.

Vad ska ni göra idag då?

Hemma!

Nu är jag äntligen hemma, det har varit en lång dag men så kommer det vara några veckor framöver. Har ialla fall gått jätte bra och jobbat. Var mycket folk och dagen gick super fort. Så just nu håller jag på och lagar mat. Det ska bli hemgjort potatismos och ugnstekt falukorv.

Vad har ni haft för er idag då?

God morgon!

Kom hem ganska sent igår så det blev aldrig någon uppdatering men idag kommer det allt att bli lite bättre! Idag blir det att besikta den andra bilen och sen ska jag jobba, så det är full fart idag med.
Verkar som det ska bli fint väder idag, solen skiner redan och det är inte ett moln så långt ögat kan nå! Helt underbart om det kunde bli lite sol en hel dag!

Vad ska ni göra idag då?

Nu åker jag!

Nu kommer vi inte höras förrän i kväll eftersom jag kommer bli borta hela dagen idag men jag hoppas att ni klarar er!

 Ha en helt underbar dag och ta hand om er!




Akilles!


God morgon!

Har redan varit vaken i en timme snart så jag och Akilles har varit ute på en skön morgonpromenad och sen så har jag även käkat frukost. Så nu ska jag snart börja fixa i ordning mig. Som sagt så är det ju jobb idag och det kommer bli en lång men rolig dag!

Måste även tacka alla som ville hjälpa mig att välja skor!

Hörs lite senare!

Slut för idag!

Nu blir det ingen mer uppdatering idag, ska gå en lång promenad med Akilles och sen ska jag ta en skön dusch och sen sova. Ska upp jätte tidigt i morgon så jag hinner nog uppdatera lite innan jag åker och jobbar. Men ni får ha en trevlig söndagskväll!




Just nu!



Akon!

I morgon kommer det bli en hård vecka. Jag är laddad eller håller på och laddar heter det kanske.
Jag kommer jobba nu minst två veckor i sträck utan att vara ledig med det ska allt gå bra. Det blir fina pengar sen i juni och då blir det shopping!



Förut idag!

Seg och trött!

Man blir verkligen seg och trött när man är ute i solen. Tyvärr blev det ju inte sol hela dagen men men, jag fick ialla fall sola lite! Och det var skönt.
Har nyss käkat lite och snart ska jag kolla lite på Ballar av stål! Lite kul och se hur folk reagerar.
" Jobbigt va?"



Jobbigt va?!

Solar!

Har legat ute och solat! Nu ska jag käka lite mat och sen ska jag nog ut en lite sväng till! Helt underbart ju!



Dagens!

Osminkad, naket och så kan det vara ibland!

God morgon!

Idag sov jag faktiskt till klockan nio! Blev stolt över mig själv! Haha ( brukar aldrig sova länge ) Idag skiner solen och jag ska snart byta om till bikini och gå ut och sola! Helt underbart att få vara lite ledig idag! - Glöm inte solskyddsfaktorn mina söta läsare!


Så igår blev det först att jag, Johan, Tom och Rickard åkte och kollade en crossbana och sen blev det middag hemma hos Rickard och sen blev det film. Så det var en skön och lugn kväll!


Och igår fick jag världens erbjudande! Blev super duper glad, tyvärr kunde jag inte göra det eftersom det skulle ha gjort idag och det var ca 25 - 30 mil dit. Men det är ändå roligt att de tänker på mig!



Skydda eran hud!
Bild från Google!


Hjälp mig!

Vilken utav dessa skor är snyggast? Hjälp mig och välj ut en av dessa fyra!
Skorna kommer i från Have2have!

 






Hemma!

Hej sötnosar! Har ni haft en bra lördag? Själv är jag trött som en.... Men men så är det när man jobbar. I kväll blir det jätte lungt, skulle kanske i väg och äta hos några med det är inget bestämt. Just nu sitter jag här med min godispåse som jag ganska nyligen var och köpte! Mums det är ju lördag och då ska man ju äta godis! var även ute med Akilles så vi tog en lång promenad, synd att de blåste så mycket ute annars hade det varit skönt!

Hörs senare!

Hörs sen!

Nu drar jag och ska jobba!

Ha en underbar dag!



Ego!

God morgon!

Nu är jag vaken och sitter och äter min frukost. Ska ju som sagt jobba idag, just nu känns det lite så där. Hade hellre krypit ner under täcket igen. Men men snart är jag igång så! Igår blev det mys, god mat och film! Det var min fredag kväll. Idag blir det som sagt jobba fram till klockan tre och sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Tror det blir lungt eftersom jag ska jobba jätte mycket denna månad.

Nej nu ska jag klä på mig!


Ge mig!

Åhh jag vill ha dessa underbara skor från Steve Madden!

 
Pris 999;-                                                               Pris 999;-

 
Pris 1149;-                                                            Pris 999;-

Nu finns dessa skor hos Nelly!


God morgon!

Var jätte trött igår när jag kom hem så det blev ingen bloggning, då det blev mat och sen tv en sväng. Men idag hoppas jag på bättre uppdatering. Fast först ska jobba och sen blir der mer uppdateringar.
Sen i helgen ska jag jobba i morgon och sen är jag ledig söndag och då blir det sola och ta det lungt.

Nu blir det frukost, hörs snart!

Nu drar jag!

Nu ska jag åka och jobba! Men vi hörs senare i kväll!

Ha en underbar dag!




Från Filippinerna!

Blommar så fint!

Var nyss ute på min uteplats och såg att mina blommar har börjar blommat om igen!



Så söta!



Tycker om färgerna!

Sen när jag gick in igen så hittade jag denna saken i sängen!



Tror att han är trött?

God morgon!

Idag skiner solen ute och jag ska jobba! Suck... Men men vad ska man göra. Så idag ska jag jobba till klockan sju i kväll. Och sen blir det att åka hem och laga mat och sen ta det lungt.
Har nyss varit ute på en lång promenad med Akilles och det blir en tur till innan jag åker. Och sen ska Rosita gå ut med honom under dagen.

Men vi hörs snart!

Just nu!

Är det mys hemma hos mig!



Jag bjuder på min fina dubbelhaka!



Sötnosen & Jag!



Nybakade bullar!

Idag har jag hunnit med mycket! Har hjälpt Kamilla med lite saker, handlat lite mat, varit hos Rosita, ringt massa samtal och valt tapeter. Och det godaste jag har gjort idag är mina bullar! Mums mums!



Före jäsning!



I ugnen!



Några är färdiga!



Mums!

Så idag blir det saft och bulle till fika!

Finns det något godare än hembakat?

Nu ska jag nog fortsätta dagen med att städa!

God morgon!

Sista dagen ledigt innan mina hektiska jobb veckor drar igång, kommer att jobba super mycket nu i Maj så det kommer nog kännas av men det kommer bli trevligt sen när lönen kommer!
Idag ska jag städa lite sen ska jag även hjälpa Kamilla med lite saker + att jag ska fixa lite med ena bilen. Så jag har allt saker och göra. Tyvärr verkar det inte bli någon sol idag heller. Jag som ville sola lite men nej då.

Igår var det en lugn kväll, gick över till Kamilla en sväng, satt mest och pratade och sen hjälpte jag henne att flytta tvn och tvbänken.

Nej nu är det frukost, sen promenad!

Min sötnos!

Han är så duktig!

 

Sötnosen!



Akilles!

Bobbo!

När jag var i Karlstad i helgen så tog jag ett jätte guligt kort på Bobbo. ( Mammas vovve ) Tyvärr så är kortet taget med mobilkamera men men så kan det vara ibland.



Bobbo!


Dagens outfit!

Blev idag...

 

T-shirt från H&M ( fick utav Emily ) jeans från Acne och tygskor från DinSko.

God morgon!

Tisdag idag då och jag är även ledig idag. Det känns verkligen super skönt men ska jobba resten utav veckan. Ska nog in till stan en sväng idag för jag måste ändå till banken och fixa lite. Annars blir det ganska lungt, skulle önska att det var lite sol så man kunde sola lite men men man kan inte få allt här i livet.

Igår blev det ett impulsköp, Tom åkte och köpte sig en cross.



På väg hem!



Rickard & Tom!

Så kan det vara ibland!

Vilket tråkigt väder!

Jag blir så trött när det regnar, det är inte kul att vara ute och gå. Man blir inte sugen på något. Jag vill bara krypa ner under täcket och läsa en bra bok! Fast jag har allt varit duktig och städat idag!



Regn, regn, regn...



Vill ha sol!

Så nu ska jag snart göra lite mat, men vet inte riktigt vad jag ska göra än men det ska bli något gott ialla fall!


Nystädat!

Nu har jag varit duktig och städat ena garderoben, blev faktiskt jätte bra!



Före!



Nystädat!

Visst har jag varit duktig?

Nu är det flera garderober som väntar på mig, vi får väl se hur lång jag hinner!


God morgon!

Förlåt för att det inte har blivit något bloggande under helgen men det har varit fullt upp och sen har inte bloggen varit nummer ett så. Men nu är jag tillbaka!

Åkte ialla fall till Karlstad och var där under helgen. Fick även tillfälle och träffa Emily. Även om det inte var jätte länge så var det mysigt ialla fall! Vi käkade mat hemma hos mamma och hundarna fick busa massor. Har även åkt GoKart i helgen. Vi körde race och jag tyckte att jag körde som en buse men tydligen inte. Tom vann, Anders kom tvåa och Ask kom tre. Själv fick jag en fin fjärdeplats! Men jag klagar inte för det!
Sen är det roligt och se hur fint huset kommer bli hemma hos mamma! Köket blev hur bra som helst nu när de tog bort väggen. Kanon verkligen!

Idag är jag ledig och det står städning på schemat! Inte lika roligt och sen så måste jag även fixa garderoberna.

Men vi hörs lite senare!




Från förra veckan!

RSS 2.0