Maria!

Tog även lite bilder på Maria igår när jag var hemma hos min syster och här kommer två av dem.
 
 

Två bilder från idag!

Har varit hos min syster idag och här kommer två bilder på två av deras hästar, Lipton och Strimma!
Idag har det verkligen varit underbart väder!
 
 
 
 

Bilder från Sälen #2

Här kommer det lite fler bilder från Sälen, idag har vi lite sämre väder då det snöar men det är ändå jätte härligt. Solen försöker kika fram mellan snöflingorna så jag tror det kommer att bli en fin dag. Senare idag så blir det kanske att killarna ska åka iskart. Så då kommer kamerna att följa med i så fall.
Hoppas ni får en härlig dag i solen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite bilder från Sälen!

Här kommer det några bilder från Sälen, vi har haft en jätte bra dag med massa sol!
Nedan får ni lite bilder från dagen, det kommer att komma fler.
Nu blir det att hoppa in i duchen och sen kanske basta lite.
 
 
 
 
 
 
 
 

Sälen!

Just nu är vi i Sälen, solen skiner och vi ska snart ut. Det är verkligen underbart väder och sju grader kallt. Så det kommer nog att blir en fin dag idag. Ska ta med kameran och ta lite bilder som jag ska visa er sedan. Nedan får ni två bilder från Instagram.
 
 
 
 

Grattis älskling!

Grattis på 25års dagen älskling!
                                                                                                                                   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Puss!

Herkules fick en fredagspuss i fredags, uppskattat? Nja, av mig i alla fall!
 

Helgen är snart slut!

Ja då var denna helgen också snart slut men men det har i alla fall varit en mysig helg med min älskling. I fredags kom Kingan och Sebastian hit, så då gjorde vi pizza och kikade på tv. Sebastian hade också bakat en jätte god kladdkaka. Igår var vi inne i stan och tvättade den ena bilen samt kollade saker till köket. Nu tror jag vi har bestämt vilka vitvaror vi ska ha samt vilken bänkskiva. Projektet kök kommer nog snart att dra igång, jag längtar!
 
Idag fick bil nummer två en tvätt medans jag var modell åt Rebecca. Sen åkte vi ut till Hammarö och fikade lite, så denna helgen gick fort. Det som är skönt är att det blir en kort vecka eftersom vi åker till Sälen på torsdag.
 
 

Varit hos frisören!

Här kommer det lite bilder på mitt hår, nyfärgat och härligt!
 
 
 
 
 

Lite bilder från gårdagens fika!

Här kommer det lite bilder från gårdagens födelsedagsfika!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min födelsedag!

I torsdags fyllde jag 25år och det firades med middag på Agapia med familjen. Det blev trerätters med massa god mat. Så det kunde inte ha varit en bättre avslutning på kvällen. Jag fick även massa fina blommor i torsdags samt fina små paket av min älskling. När jag kom hem på torsdagskvällen så hittade jag massa roligt i postlådan! Tack Edvin (Emily & Micke) och min familj! Tack för alla sms och facebook gratulationer också! Jag blir så glad och rörd över hur underbara nära och kära jag har! ♥
Jag älskar er! ♥
 
Idag fortsätter firandet då min familj kommer hit i eftermiddag. Sen i morgon kommer Stoffes familj hit, så denna helgen kommer nog att gå fort. Jag har massa bilder och visa er men jag får se när det finns tid för det. Just nu håller jag på och tvättar samt har tänt en brasa. Sen ska jag baka lite och förbereda middagen.
 
Nedan ser ni bilder från min instagram från de senaste dagarna.
 
 
 
 

RSS 2.0