Godmorgon!

Idag är det torsdag och veckan är snar slut vilket känns skönt! Rebecca kommer hit om en stund och ska vara här idag. Får se vad vi ska hitta på men något roligt blir det nog.
 
Nedan får ni en bild från min examensdag!
 
Ska även tipsa er om att Rebecca har en tävling på sin blogg där man kan vinna en fotografering.
 
 
 

Grattis syrran!

Idag fyller min syster år så ett stort grattis till henne idag!
 

Sötis!

Stoffe kom hem med en godispåse förut idag efter han hade varit och åkt skidor. Det uppskattades, tack älskling!
 

Jag älskar dig!

Min underbara sambo och jag ♥
Foto: Rebecca Hansson
 

Kimmy 17år!

Här kommer det lite bilder från när Kimmy fyllde 17 år den 18;e januari.
 
 
 
 
 
 
 
 

En bild!

Här kommer en bild från min examensfest som vi hade på Ritz.
Det är Rebecca Hansson som har fotat.
 
 
 
 
 

Bilder från igår!

Här kommer det lite bilder från igår när Rebecca var på besök. Vi var en sväng på stan och fixade lite ärenden sen var vi hemma och tog de lugnt.
 
 
 
 

Ett uppehåll!

Ja det har varit ett uppehåll här i bloggen men det beror på att dagarna inte har räckt till. Det har varit massor med saker som skulle fixas och ordnas. Sen har jag ju även tagit examen, så det har varit kalas hela helgen.
 
Nedan ser ni lite bilder från Instagram, från de senaste dagarna.
 
 
 

Valt bilder!

Ikväll har jag och Stoffe valt ut bilder som Rebecca har fotat. Fanns massa fina och välja mellan men nu har vi valt ut några stycken i alla fall. Jag ska visa er bilder sen när jag får dem.
 

Godmorgon!

Idag ska jag till skolan för sista gången på riktigt och i morgon är det examensavslutning i skolan. Sen blir det lite firande hela helgen. Vi ska även fira min bror som fyller 17år i morgon. Tiden går så fort! Tycker att han är så liten men han är typ två huvuden längre än mig! Igår bakade jag och Stoffe lite till helgen och idag ska vi städa, det finns allt endel att göra. I morgon ska vi även ut och äta en bit mat med min familj och sen blir det mer firande på lördag.
 
Nej nu ska jag äta lite frukost, tiden går!
 
 
Hittade en vårbild, längtar!
 

Nytt!

Efter jag och min syster åt lunch idag så tog vi en snabb sväng på stan. Jag hittade denna mysiga kofta på halva reapriset, så den fick följa med mig hem idag.
 
 

Lunch!

Efter jag hade varit på Gripen och tagit prover så träffade jag min syster. Vi åt lunch på Grodan och sen tog vi en liten sväng på stan. Shoppade en fin kofta, det kommer bilder på den senare. Så det var en mysig stund och även skönt att träffas lite. Efter detta åkte jag till UNI och träffade Jenni, det var också jätte mysigt och välbehövligt.
 
 
 
 

Godmorgon!

Godmorgon på er! Idag var jag jätte trött när vi vaknade men ändå la vi oss i tid, men men blir nog piggare snart. Idag ska jag snart åka in till vårdcentralen och ta prover tills nästa vecka, då jag ska ta bort njursten. Jag är inte alls sugen och ta blodprover eftersom jag är svårstucken. Sen ska jag åka förbi Jenni på UNI, ska bli skönt att träffa henne en liten sväng. I morgon ska jag till skolan och träffa klassen för näst sista gången, sen blir det avslutning i aulan på fredag. Hjälp!

Nedan får ni en bild på Herkules från igår!
 
 

Tulpanens dag!

Idag är det tulpanens dag och jag köpte nya tulpaner idag som nu står placerade på vardagsrumsbordet. Det känns så fräsch och härligt med färska blommor. Jag hoppas att de håller sig ett bra tag för de är så fina.
 
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan och ska snart ut och gå med Akilles, sen ska jag tvätta lite och fixa lite här hemma. På fredag tar jag examen det är galet! Det känns som dessa åren har gått så fort men ändå inte?! Jag ska även in till stan idag och handla till helgen. Det är ganska mycket som ska fixas eftersom vi ska ha lite examensfest både lördag och söndag, sen fyller även min bror 17år på fredag! Så det är mycket som ska ordnas till denna helgen. Jag ska nog även köpa hem lite färska blommor, tulpanerna vi fick börja bli lite ledsna nu så  det blir nog nya tulpaner.
 
Nej nu blir det en promenad med vovven och sen lite frukost!
 

Från i lördags!

Här kommer det lite bilder från Ritz där vi hade våran finsittning!
Bilderna är tagna med min lilla Canon kamera därför är de av sämre kvalité.
Vi hade en jätte rolig kväll med god mat och massa dans.
Tyvärr tog vi inte jätte mycket kort men det tyder ju då på att vi istället hade väldigt roligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Herkules!

Här kommer det lite bilder på Herkules!
 
 
 
 
 
 

En bild från igår!

Här får ni se en bild från igår.
Jag hade en jätte trevligt kväll och det hade inte kunnat varit bättre.
 
 

Smygkik!

Här får en se en dålig bild på kvällens outfit!
 

Ikea mus!

Mamma köpte en Ikea mus till Akilles och Herkules, den var väldigt uppskattad.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mobilblogg!

Sitter hos frisören just nu.


Godmorgon!

 Då var det helg och det känns helt underbart! Idag ska jag till frisören klockan tio, det ska bli skönt att klippa sig och fixa håret. Annars idag så ska jag på finsittning i Örebro ikväll, det ska bli jätte roligt! Jag kan inte tänka mig att nästa vecka är sista veckan på universitetet, det känns helt galet!
 
Stoffe sover än och det gör även Akilles, så det är jag och Herkules som är vakna just nu. Men han ska snart få gå ut en sväng och jag ska hoppa in i duschen, sen blir det frukostmys. Idag blir det nog inte så mycket mer inlägg men jag har tidsinställt ett och sen får ni se resten i morgon.
 
Ha en underbar dag!
 

Mys!

Nu längtar vi tills Stoffe kommer hem så vi kan mysa hela kvällen. Akilles sover gott här hos mig och det gör även Herkules.
 
Herkules är inte så jätte nöjd att ställa upp på bilder men han är allt för go ändå!
 
 
 
 
 
 

Magnetkamera (MRT)

I onsdags gjorde jag en MRT eftersom min axel inte alls är bra.
Det var väldigt trångt och jag fick först panikkänslor men jag försökte att fokuser bort dem. Det var skönt att man fick lyssna på musik för det tog lång stund där inne i "hålet". Man var också tvungen att ligga helt still och helst inte svälja då bilderna tas.
 
"Magnetkamera kan användas för att ta bilder av nästan alla organ i kroppen, även tredimensionellt. Tekniken används för att upptäcka en rad sjukdomar och tillstånd. Undersökningen får inte göras om du har magnetiska metallföremål i kroppen. Metoden bygger inte på röntgenstrålning. Det finns därför ingen risk för strålskador". KÄLLA
 
Nedan kan ni se en film på hur MRT går till.
 
 
Källa!
 
 
 

Tulpaner!

Dessa fina tulpaner fick jag och Stoffe av mamma och Christer! Tack så mycket!
Färska blommor piggar alltid upp och det är trevligt med blommor på bordet.
 
 
 
 
 
 
 

Shopping!

Idag var jag en sväng på stan för att fixa ny bh tills på lördag, jag köpte mig en freebra eftersom klänningen har öppen rygg. Sen råkade jag gå in på Dinsko för att kika OM det fanns några snygga skor som skulle passa till min klänning och jag hittade ett par! Det var även rea på dem så jag fyndade ordentligt idag!
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Då var det redan onsdag idag och jag ska på mitt sista seminarium för utbildningen. Börjar klockan elva idag så det är ganska sent, sen direkt efter seminariet ska jag till sjukhuset. Det blir en dag med fullt upp! Igår kom mamma, Christer och Maria förbi med pizza och sen blev det fika. Alltid roligt med besök! Fick även jätte fina tulpaner, men de visar jag er ikväll eller i morgon.
 
Nej, nu ska jag fixa i ordning lite frukost!
Ha en underbar dag!
 
 
 

Nytt till vardagsrummet!

Idag var jag inne på Åhlens och köpte en ny löpare till vardagsrummet. Jag var egentligen ute efter en beige löpare men det fanns inte så det fick bli denna. 99;- på Åhlens.
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Då var det redan tisdag och jag ska till skolan idag. Det är grupparbete som gäller dag och i morgon är det sista seminariet för alltid. (tror jag). Så det känns helt konstigt men ändå så skönt! Denna morgon började med lite läsning, det känns så skönt att kunna läsa vanliga böcker och inte bara skolböcker. Så nu är jag inne på min näst sista vecka på universitetet. Härligt! Igår var jag på stan en sväng med min syster, mamma och Maria, vi käkade även lunch. Jag fick med mig en födelsedagspresent samt lite underkläder.
 
Nej, nu ska jag ut med vovven!
 

Dagens Angelina!

Tog lite bilder nyss, så här kommer dagens outfit!
Tröja från BikBok, skjorta från BikBok, jeans från JC.
 
 
 
 
 
 
 

Fler snöbilder!

Här kommer det ännu fler snöbilder som Rebecca Hansson har fotat!
 
 
 
 
 

Mobilblogg!

Just nu är vi hos Stoffes mormor och morfar. Vi har precis käkat mat och fikat. Så nu är jag jätte mätt. Stoffe ska nog ut och åka längdskidor en sväng.

Men vi hörs senare!


Full fart!

Idag har jag och Stoffe varit effektiva, det känns skönt och vi har fått mycket gjort.
Vi körde bort massa skräp som skulle slängas och sen sorterade vi också. (Stoffe var den som gjorde mest men jag är ialla fall med som stöd;))  Så idag ska vi vara nöjda.
Just nu sitter jag framför brasan och värmer mig, det var allt lite kallt ute idag men ändå skönt eftersom solen sken. Kvällsmaten håller på och kokas på spisen så den är nog färdig om några timmar. Sebastian kommer förbi ikväll så vi ska käka mat och se på film.
 
Nej, nu ska jag läsa lite bloggar!
 

Fler bilder!

Här kommer det lite fler bilder som Rebecca Hansson har fotat!
 
 
 
 
 
 
 

Snö!

Idag fick jag resten av bilder som Rebecca Hansson har fotat!
Nedan ser ni en av dem, det kommer fler!
 
 

Mobilblogg!

Godmorgon på er! Då var det torsdag och jag ska snart åka till skolan. Sista dagen med vårt arbete idag, i morgon är det inlämning. Idag har jag inga andra planer än plugg men men så är det ibland.

Nedan får ni en snygg bild på Herkules, förstår inte hur man kan ligga så?!




Snart kvällen!

Har suttit och pluggat en stund nu på kvällen, börjar bli trött så snart blir det sängen. Stoffe och Sebastian sitter och kikar på tv men vi får se hur länge jag orkar med. I morgon väntar en dag i skolan igen, sen ska vi lämna in arbetet på fredag morgon. Det ska bli skönt att få släppa det för en stund i alla fall.
 
Förut var vi och hämtade lite saker till vardagsrummet så nu är det nästan färdig. Vi väntar bara på två högtalare, men de ska komma nästa vecka.
 
Nej, nu ska vi kika på tv! Ha en bra kväll!
 

Edvin 1år!

Här kommer de sista bilderna från Edvins 1års kalas!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mobilblogg!

Godmorgon! Då var det slut på ledigheten, idag ska jag till skolan. Vi ska sitta med grupparbete som ska lämnas in på fredag morgon. Nu är det endast 16 dagar kvar till examen! Helt galet är det.

Nej, hinner inte skriva mer nu. Ska göra mig i ordning.


Edvin 1år!

 Här kommer det lite bilder från Edvins 1års kalas som var igår. Jag kommer att dela upp bilderna annars blir det för många på en gång.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Herkules!

Var bara tvungen att fota våran söta kisse Herkules när han sov så här gott.
 
 
 
 
 

RSS 2.0