Vad kom först?

Hönan eller ägget?
 
Haha denna fråga fick jag av söta Emily nyss när hon ringde.

Så nu vill jag att ni svarar på detta!

God morgon!

Torsdag idag och det är sista jobb dagen för denna veckan! Helt underbart! Eller vad säger ni?

Vad hade ni tänkt och hitta på under valborg då? Festa, ta det lungt, mys med familjen?

Idag blir det ialla fall jobb mellan halv tio och sex.
Kom hem igår och var super trött därför jag aldrig han uppdatera igår!

Men vi hörs snart!

Nu blir de jobb!

Nu ska jag snart åka så nu blir det inget mer bloggande förrän i kväll, hoppas ni klarar er ;)
Så vi hörs i kväll!

Ha en underbar dag!



Just nu!



Så här trött var Akilles i morse!

God morgon!

Allt gick jätte bra igår, jag var grym som vanligt! Haha. Kom hem vid elva igår så det var bara att hoppa i sängen på en gång. Och jag somnade jätte fort vill jag lova er. Idag blir det att jobba mellan elva och sju. Sen blir det hem och ta det lungt. Tänkte gå en långpromenad med Akilles men just nu ligger han och sover som en stock.
Ni som har djur, är era djur morgon trötta?
Det är ialla fall Akilles, han sover jätte gärna länge på morgonen så jag brukar ofta hinna äta frukost och sånt innan han kommer och ser så där morgon seg ut.

Nej nu ska jag se om han vill följa med mig ut!

Jobb!

Nu drar jag och jobbar! Hörs i morgon, för det kommer bli sent i kväll!

Mat!

Ska snart ställa mig och göra tacos och sen ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att åka och jobba. Idag ska jag jobba kväll. Så det kommer bli sent i kväll och upp tidigt i morgon men vad gör man.

Här är lite bilder från december!



En härlig bild!



Tom & David!



Vill tillbaka!



Lite trött!

Nybadad!

Duschade nyss Akilles, så just nu är han galen och springer runt som en tok. Och snart tror jag att han kommer somna gott!



Duschning!



Inte så där jätte kul!



Ny duschad!



Han pratar!



Busig & blöt!

Ge mig!

Dessa saker vill jag ha!

 

Pris 599;-                                                     Pris 599;-

 

Pris 449;-                                                    Pris 449;-

Allt kommer i från Nelly!


God morgon!

Tisdag idag då, är ju en kort vecka denna veckan och det är ju skönt. Ska jobba kväll idag och sen jobbar jag onsdag och torsdag. Det hände lite saker igår som jag inte tänker ta upp här men jag hoppas att hon kommer må bättre snart. Annars är allt lungt, det mesta är bra. Ska till läkaren den 25;e och då ska jag sövas. Får hoppas att det blir bättre sen!
Nu på morgonen ska jag snart ut och gå med Kamilla, sen ska jag tvätta lite mer och sen förbereda mig inför ikväll.

Men vi hörs senare!

Varma hallon med glass!

Just nu sitter jag och pratar med Emily och äter vaniljglass med varma hallon.



Mums!



Jag!



Min sötnos!

Moonlight Shadow!

Just nu...


Tvättat bilen!

Idag är det jätte varmt ute men ingen sol, så i morse trodde jag att det skulle vara kallt ute men det var det verkligen inte. Här är det jätte varmt och även lite kvaft. Så idag har jag tvättat bilen. Inte det roligaste man kan göra men det är skönt att ha det gjort. Har även lagt upp mitt schema så det kommer bli jätte mycket jobb i maj men det är skönt det med. Idag har jag även hunnit tvätta och det är så skönt att torka tvätten utomhus! Det lukar så gott då!

Nej nu ska jag ut och busa med Akilles!

God morgon!

Det har inte gått och loggat in på bloggen därför jag inte kunnat skriva något, men nu verkar det funka. Idag blir det fullt upp som vanligt. Har massa samtal som måste ringas, ska även tvätta bilen idag och sen välja ut tapeter. Så jag pratade med Kamilla och hon ska få hjälpa mig och välja idag. Så snart ska jag gå och möta henne, kommer säkert bli en långpromenad med.
Sen måste jag även lägga upp mitt schema.

Nej nu måste jag gå och möta upp Kamilla, hörs senare!


Nya soffan!

Här kommer en bild på den nya soffan vi har införskaffat oss! Fast vi ska ha valnöt på "benen". Har verkligen haft svårt att hitta den "rätta" soffan men denna känns super bra!


Kommer i från EM!

Tror det kommer bli jätte snyggt i lägenheten, sen när vi även kommer att få nya tapeter och sånt! Super bra verkligen! Men det enda problemet är att det tar sex veckor innan vi får den eftersom de bygger efter order, så vi skulle få en lånesoffa och det är verkligen tur eftersom vi inte har någon soffa nu!


Skor!

Nu blev jag sugen att shoppa lite nya skor!

  

                   pris 399;-                                              Pris 399;-

Skorna kommer i från Nelly!

God morgon!

Nu har jag varit vaken en stund men inte hunnit skriva än, idag blir det ialla fall jobba mellan nio och åtta. Sen vet jag inte alls vad som händer. Kommer nog bli lungt för jag kommer nog vara trött.
Glömde berätta för er att vi sålde soffa i onsdags så just ni har vi ingen soffa! Haha! ( Hade endast haft den i cirka 4 månader, helt ny. )
Så ska nog kolla på en ny till helgen hoppas jag!
Sen hoppas jag att det blir fint väder så man kan grilla och njuta utav solen!

Men hinner nog skriva ett inlägg till innan jag åker!


Lite blandat!



Florida ft Kesha



Lars!



Mimikry!



Lars!


Hemma!

Nu äntligen är jag hemma! Och det är super skönt vill jag lova. Fast i kväll blir det inte mycket, ska väl bara hänga upp tvätten som jag slängde in i tvättmaskinen när jag kom hem.
Dagen börjde först med en Makeup utbildning och även lite hudvård. Sen blev det jobb!
Så dagen har gått väldigt fort idag, så man känner sig lite seg i kroppen.
I morgon blir det att jobba igen, så vi får se vad som händer på kvällen sen. Ska nog även jobba på lördag. Det saknades folk så det är klart att man ställer upp!



En bild från modevisningen på UNO!

God morgon!

Hann inte med och blogga så mycket igår, var fullt upp hela dagen! Men mamma kom förbi igår iallafall. Vi åt en god lunch hemma och sen åkte vi en sväng till stan och shoppade. Vi handlade även lite mat.
Idag kommer det inte heller bli mycket bloggande tyvärr, för jag börjar jobba halv nio till sju i kväll. Så det är verkligen fullt upp!
Men ska göra mitt bästa! Så nu blir det frukost sen ska jag ta en dusch och sen en promenad med Akilles!

Men vi hörs, ha en underbar dag!

God morgon!

Igår var jag ju som sagt och besiktade bilen och det gick jätte bra! Bilen klarade besiktningen utan problem! Men lite var allt tack vare mig! Kan man prata lite så tycker besiktningskillen att det är roligare.
Sen åkte jag in till stan och träffade Johanna, alltid lika trevligt och vi käkade kinamat! Och det var super gott verkligen!
Vi satt och pratade om allt möjligt, sen kom även Johanna och Clara förbi en sväng.



Friterad kyckling, ris och jordnötssås!



Johanna!

Och snart så ska jag och Kamilla ta en långpromenad. Det är så skönt att få gå långt på morgonen och idag skiner solen redan så jag tror att det kommer bli super härligt!


Så underbart fin!

Satt och kollade runt på lite olika klipp på Briar 899, här är hans sista dressyrtävling i Stockholm International Horse Show. Och han vann. Kolla slutet hur mycket Jan ler!
 Jag blir så ridsugen! Ingen som är sugen att köpa mig en häst ?;)



Titta & njut!

 

Bild från google!



Bild från Google!



En skön morgon!

Dagen började med att jag lämnade in bilen och sen gick jag till Kamilla. Så vi tog en skön lång morgon promenad. Fast jag tyckte det var lite kallt men det är alltid skönt att få gå en långpromenad på morgonen. Akilles tyckte med att det var skönt för nu ligger sötnosen och sover. Sen blev det en god frukost och snart ska jag ta en lång och varm dusch!
Sen blir det att åka in till stan och besiktabilen och sen en fika med Johanna!



Min sötnos i somras!

Prova detta!

Gratiskläder!

Bli medlemmar på gratiskläder! En kanon bra sida som är 100% gratis! Om man kanske vill ha lite extra pengar till kläder eller så! Och det är enkelt!

Så bli medlemmar här på en gång!

Värt och testa i alla fall!

God morgon!

Tisdag idag då och idag ska jag besiktabilen. Ringde igår och fick vänta 45 minuter i kö innan jag fick komma fram och det var drygt vill jag lova! Sen när jag väl kom fram så fanns det ingen tid... Men helt plötsligt fanns det så då fick jag enda tiden som fanns inom tre veckor. Så det är väl bara att tacka och ta i mot!
Sen var jag även och handlade mat igår och vet ni vad jag gjorde. Jag la mina bilnycklar i frukten och gick. Och sen när  jag kom ut till bilen och skulle låsa upp så hade jag inga nycklar. Då kände jag panik! Så in och börja leta efter bilnycklarna. Fick tag på en kille som jobbad där och han fick hjälpa mig leta. Och mina nycklar låg så fint kvar bland all frukt. ( tur var väl det ).
Så idag hoppas jag på en bättre dag!


God morgon!

Vaknade upp till en strålande sol idag! Helt underbart! Idag blir det att jobba en sväng, sen ska jag även måla färdigt staketet. Och det blev jätte stor skillnad, tänk vad lite färg kan göra! Har bilder och visa er sen! Både före och efter bilder.
Så det är väl vad min dag än så länge, kommer säkert till en massa fler saker som det brukar göra.

Nu frukost, sen duschen!

Söndag!

Och det blir en bild på mig själv!



Ego!

Jag är trött och har ont i armarna!


Nelly!

Hittade massa snygga t-shirts från Nelly!

 

Pris 249;-                                                 Pris 349;-

 

Pris 199;-                                               Pris 249;-

Filmkväll!

Idag hade jag och Kamilla film kväll, vi såg två filmer och det blev 10 orsaker att hata dig och Wild Child. Så till detta blev det chips,godis, dricka och vaniljglass med varma hallon! ( Super gott! )
Så jag har haft en jätte trevlig lördagskväll och nu blir det sängen! Är verkligen super trött!



Kvällens filmer!

Kinderägg!

Ja igår käkade jag upp tre Kinderägg, det ni! Jag tyckte det var roligt och få se vad jag fick för små leksaker. Jag har nog inte ätit Kinderägg på flera år.



Vad finns i?



Spännande!



En fin bil!



Dessa tre saker fick jag. ( Blev mest nöjd med bilen ;))

Ja du...

Vart ska jag börja? Detta tänker jag ialla fall inte ta upp här i bloggen. Men det hände lite saker igår kväll/natt som jag blir väldigt besviken på. Man tror man vet vart man har personen men sen så vänder "den" bara ryggen åt och går och inte ens vågar prata om det! Varför gör du så?

Nej så nu får jag se vad som händer.


Lite skön dans & sång!

Haha här får ni några filmer från helgens förfester! Visst är det fina danser?



Haha, lyssna & njut ;)



Lyssna & njut ;)



Här har ni Meijers fina dans! ( tyvärr filmade jag åt fel håll ;)



Så här kul kan man ha ;)

Från torget!

Ska  visa er lite filmer från när Färjestad vann SM-Guld!



Underbart!



En helt underbar känsla!

Mys!

Akilles vill mysa!



Mys!

God morgon!

Idag blir det en jobbig dag, ska fixa massa saker och jobba. Kom hem igår och Akilles var super nöjd över det. Han hoppade runt överallt och sen somnade han i sängen.
Fick även lite fiskar av min syster igår. Ska se om jag kan få kort på dessa små. Fick även massa yngel, så just nu har jag ett BB till dessa små.

Nej nu blir de frukost!

Dagens outfit!

Blev idag...



Shorts från H&M, skor från Scorett och t-shirt från VeroModa!

Lite saker!

Mamma kom ju som sagt hem från Thailand igår, så jag fick lite små saker.
Här kommer ett litet urval utav det jag fick.



Söta hotpants & en Lacoste parfym & body lotion.




Mums vad gott det är!



Ett fint linne & en t-shirt!




God morgon!

Just nu ligger jag faktiskt i sängen än och det är skönt att inte behöva stressa upp. Akilles och Saga sover än så det är lungt. I natt vaknade jag utav att någon ryckte upp brevinkastet två gånger och feg som jag är så låg jag bara helt stilla. Min första tanke var att det var S.
Tänk vad feg man kan vara ibland?

Annars idag så ska jag till 3 och kolla efter en ny telefon, som sagt jag behöver verkligen en ny. Min gamla ramlar snart isär.
Sen så ska jag även till Lecab, så de får kolla en sak på bilen.

Sen hoppas jag även att det blir en sväng på stan!

Hörs senare!



Tisdag!

Idag kom mamma hem! Äntligen! Har verkligen saknat henne! Så när jag kom hem i morse blev det en god frukost och sen blev det massa prat och vi kollade på massa kort som de har tagit.
Sen så fick jag även en massa fina presenter, alltid lika roligt att få alla fina saker!

Sen blev det även en god lunch och sen åkte jag till Karlstad. Så just nu sitter jag hemma hos Emily.
Jag och mamma ska på stan i morgon. Måste ha en ny mobil. Någon som har ett bra tips?

Ska visa er vad jag fick sen!

God morgon!

Idag är det måndag! Och vad ska man hitta på denna veckan då? Blir säkert massa saker och göra. Just nu sitter jag hemma hos Emily. Hon ska plugga men det går inte så bra. Men jag ska allt tvinga henne!
Sen ska vi ner till stan en sväng, jag ska kolla efter en ny telefon. Får se om man hittar någon bra.
Sen vet jag inte alls vad som händer, tar dagen som den kommer.

I morgon kommer mamma hem förresten!



Kvällen igår!

Var jätte rolig, vi började hemma hos Emily runt klockan fem. Käkade massa god mat och även en jätte god tårta som Helena hade gjort!



Mums!



Emily & Helena!
 
Sen satt vi här hemma vi tjejer och hade jätte roligt. Mycket skratt och pussar!



Puss!



Fan vad vi är snygga!



Haha!




Puss igen!



Pose!



Fina Helena!

Sen drog vi vidare till Emilys kille, var ganska lungt när vi kom men sen blev det allt drag.
Sen blev det en promenad till Nöjes, där det blev dans och skratt!
Jag, Emily och hennes kille drog sedan ner till Sibylla för lite käk! Och som vanligt så blev det två kokta korvar med bröd för min del. Mums Mums!

Sen bar det av mot Herrhagen för att sova!
Fick även en jätte skum kille som förföljde mig hela vägen till Herrhagen! Usch hatar sån där!

Och sen blev det att sova med Jenni! Och det var lika mysigt som vanligt!

Så det var en jätte lyckad kväll igår, med mina änglar!




Jag & Akilles!

Nelly!

Jag har kommit in i en sko fas, nu vill jag ha hur mycket skor som helst! Älskar verkligen att shoppa skor just nu! Ett par snygga skor gör verkligen en helt oufit!


Pris 399;-


Pris 399;-

Nelly har snygga skor till bra priser!

Bloglovin!

För er nya läsare som vill följa min blogg, lägg till mig på Bloglovin!



God morgon!

Idag vaknade jag och Emily vid klockan sju. Låg och pratade och sen så gick vi ut med hundarna. Tog en skön och lång promenad runt gubbholmen. Emily passade även på att borsta Saga ute i det underbara vädret.



Akilles & Saga!



Fullfart!



Underbart morgon väder!

Så just nu så sitter vi och ska äta en underbart god frukost!

Hörs senare!

En tur på Willys!

Var och in handlade lite mat till kvällens grillning, så just nu sitter vi och väntar på att maten ska bli färdig.



Någon som tydligen tog kort på oss!?



Vi är på gång!



Dagens skor från Nelly!

God morgon!

Eller jag har varit vaken ett tag men nu har jag diskat och sånt ialla fall! Ser att det har kommit massor utav nya läsare och det är jätte roligt!
Hoppas ni stannar och säger vad ni tycker!

Fråga gärna något om det är något ni undrar över!


Dagens outfit!

Blev idag...

 



Jeans leggings från Vila, t-shirt från Gina Tricot och skor från Nelly!

SM Guld!!!!

GRATTIS FÄRJESTAD!
Igår vann detta underbara lag SM Guld! Och jag kan lova er att det var en spännande match!
Så i kväll blir det att fira detta!



Bild från DN!



Hurra!!!


Kolla även på detta klippet från Aftonbladet!

Och här hittar ni massa underbara bilder från matchen Aftonbladet!!




Fy fan vad jag är bra!

Fick ett jätte roligt telefon samtal för en liten stund sedan. Kan tyvärr inte avslöja vad det är just nu men det kommer ni få reda på senare! Så just nu är jag jätte glad och lycklig!
Fan vad jag är bra!
Ibland blir jag faktiskt stolt över mig själv!



Jag just nu!

Osminkad och fräsch ;)


Dagens outfit!

Blev idag...

 

 

Jeans från BikBok, t-shirt från Gina Tricot, skor från Din sko och klocka från Jet Set!

God morgon!

Nu börjar jag morgonen med att säga - SM guld nästa ?! Igår spelade Färjestad mot HV och efter en lång match med förlängning så gjorde Färjestad mål! Så det var verkligen en spännande mtach igår!

Idag blir det att hålla tummarna för Färjestad att det vinner SM guld, sen ska jag även handla lite mat och sen köpa fyra nya fiskar. Får se vad det blir för sort idag!

Nu väntar min goda frukost!



Bild från Google!

Grattis Emily ( igen :P )



GRATTIS SNYGGING ;)

Vykort!!

Idag kom det ett jätte fint vykort från mamma och Christer! Dom är i Thailand just nu och kommer hem nästa vecka på onsdag. Så det ska bli kul och se hur bruna och fina de är!



Från mamma & Christer!


Dagens outfit!

Blev idag...

 

 

Jeans leggings från Vila, t-shirt från Carlings och skor från Scorett!


Grattis Emily!

Idag fyller stumpan 21 år! Grattis bejb! Hoppas du har en underbar dag och att du får många fina presenter! Syns till helgen bejb!!



:)



Emily!



Bejb!



Fest!



Kul som fan!



Dagen efter!



Snyggast!



Min Emily!

Emily du är den bästa personen som finns!

Hoppas du får en underbar dag!

Älskar dig bejb, till helgen ska vi ha underbart kul!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAG EMILY SVENSSON!

HIPP HIPP HURRA PÅ DIN STOR DAG!!


Äntligen lite fiskar!

Nu har jag äntligen fått i fyra små sötnosar i mitt akvarium! Som sagt så är akvariumet på 300liter så fyra fiskar känns jätte löjligt men det är en bra början! Sen kommer det i fyra stycken till om tre dagar!
Får se vad det blir för sort då!

Någon cool fisk ska det allt bli!



Små sötisar!



Svåra att få kort på!


Mot stan!

Yes bilen gick igenom bestiktningen, lite tack vare mig! Haha gubben på besiktningen fick sig alla fall en trevlig prat stund och det tror jag han gillade!
Nu ska jag snart åka och hämta upp Kamilla så ska vi ta en sväng till stan. Ska ju även köpa fiskar och en liten present till Emily. Har redan köpt lite saker men ska hitta en sak till!

Så nu drar jag ut i det fina vädret!

Hörs sen sötnosar!



Snygg tröja va? ;) ( Min jobb tröja som jag använder när jag jobbar för Nivea )

God morgon!

Det var fullt upp igår så jag hann inte med att skriva något här! Men kort och gott en bra helg!
Färjestad vann matchen mot HV och det känndes super bra! Nu hoppas jag de tar hem detta!
Bio igår, Fast and Furious. Det är film för killar kan jag ju säga men den var allt bra. Men tycker man om bilar och mycket action så visst! Men en helt klart se värd film!

Idag blir det att åka och besikta bilen snart och sen ska jag in till stan och köpa fiskar! Äntligen får vi stoppa i några!
Har väntat i hundra år känns det som! Men det kommer inte bli så många eftersom man måste sätt igång det lungt. ( Sa han i affären )

Nej, nu väntar min frukost!



Här kan ni se trailern!

En härlig promenad!

Förut idag så var jag, Rocky och Akilles ute på en härlig promenad! Vi har ju fått sånt underbart vårväder så man blir ju helt till sig! Idag kunde man gå utan jacka, jag hade bara en kofta och en t-shirt på mig idag. Och det är ju helt underbart!



Sötnosarna!



Akilles!



Rocky!



Akilles!



Inte ett moln så långt ögat kan nå!!

Man märker hur hundarna tycker det är härligt ute, alla blir pigga och glada utav sånt här underbart väder!

Mina älsklingar!

Har precis kollat på Robinsson men jag orkade inte kolla klart så nu fastnade jag här i stället. Har även gått runt i mina älsklingar, måste ju gå in dessa snygga skor!



Jag, precis nu!



Mina älsklingar!



Visst är de snygga?!

Ska även visa mer bilder som jag tog förut när jag, Rocky och Akilles var ute på en härlig promenad!


God morgon!

Idag vaknade jag upp med solen i ögonen och då blir man faktiskt glad! Älskar när solen skiner för nu börjar man verkligen känna att det är vår!
Ska snart åka i väg och göra massa saker så jag har lite bråttom!

Nu blir det ialla fall en god frukost!

Lady GaGa!

Lyssnar jag just nu på...


Just nu!

Sitter jag och lyssnar på denna!


Haha!

Så här kul hade vi även i lördags!



Emily, Jenni & Felix!

Jag som är den bästa fotografen! Sen sprang vi om kring och kastade snöbollar och hade sååå kul! Det är roligt att få vara barn ibland! ;)

Bilder från i lördags!

Nu äntligen har jag fått över nästan alla bilder, den fattas en bild och det är när vi hoppar studsmatta. Men den kommer jag lovar!
I lördags var vi hos Jenni och hade jätte mysigt!



Emily på bowlingen!



Jenni kör hårt!



Söta Amanda!



Lars & Amanda!



Emily ser super kär ut i Lars & Amanda!



Jätte trevligt!

Vi käkade tacos buffe och det var super gott vill jag lova er!

Sen åkte vi hem till Jenni igen, satt och pratade och drack lite cider och sånt. Sen åkte vi även in till Hova en sväng.

Kort och gott en helt underbar helg med min änglar!

Och vi är barnsliga ibland men det är det som är så roligt!




God morgon!

Då var man vaken som vanligt! Började morgonen med att prata med Emily, ( som vanligt ) vi hade våran morgon stund och pratade om allt möjligt. Snart ska jag iväg och hämta bilen och sen ska jag kolla om det finns någon besiktningstid. Ska nog även försöka köpa lite fiskar idag och sen ska jag även hjälpa till och köra ved. Så det kommer bli fullt upp idag. Men det är roligt med.

Nu frukost, sen hämta bilen!

Nelly!

Söta saker från Nelly!

   
 Pris 199;-                                                  Pris 499;-

  
Pris 499;-                                                Pris 399;-


Perfekt nu till våren och sommaren!

   

Pris 399;-                                                              Pris 399;-


Pris 399;-                                                         Pris 349;-


Allt detta hittar ni hos Nelly!

God morgon!

Åhh... Mår inte alls bra idag, utan jätte dåligt hoppas det ger med sig lite under dagen. Har feber och suuuuper ont i halsen. Snart ska jag lämna in bilen med, klockan sju på morgonen, jätte roligt!
Sen blir det en promenad med Akilles och sen frukost om jag orkar äta något.

Nej vi hörs senare!

Ego!

Ja bara för att jag är sjuk och inte kan sova så får det bli ego bilder! Sen hoppas jag verkligen att jag somnar!




Sommaren 2006 = Helt galet underbar!



Sommaren 2007!



Julen 2007!



Galet kul!



Ego!



Jaaag!

Och nu ska jag sova.....




God natt!


Förkyld!

Nu har jag varit förkyld sen i måndags, men jag försöker att inte tänka på det men just nu mår jag inte alls bra. Men jag hoppas att det går över till i morgon, men man vet ju aldrig.
Näsan rinner, det kliar i mina ögon, nyser hela tiden och hostar! Usch säger jag!
Men jag trotsar min förkyldning ändå, för jag har varit ute mycket idag eftersom det är helt underbart väder!

Blir nog en promenad med Akilles snart, ska ta lite fina bilder med!

Kan nån ge mig lite tips mot förkyldningar?!

God morgon!

Vaknade av solen idag och det kändes skönt! Var jätte fint väde idag så jag hoppas att det håller i sig. Nu ska snart jag och Kamilla på en lång promenad med Akilles och Rocky. Sen blir det hem och åka till veterinären med Rocky.
Sen idag ska jag även hjälpa Toms mamma och köra sopor till sopstationen. Ska bli intressant och se hur det går att backa med släp, för det var ett tag sedan jag gjorde det.
Förresten så fick vi igång akvariet igår, så nu ska det stå och gå några dagar och sen blir det nog att vi kan köpa fiskar till helgen! Och det kommer bli jätte snyggt!

Nej nu frukost, sen lång promenad!

RSS 2.0